Ønsker du en forutsigbar og profitabel bunnlinje?

Vår største utfordring ved å utføre alt av markedsføring og snakke enkeltvis med klienter var at dagen gikk tom for timer, vi kunne så klart ansette andre, men etter erfaring fra 10 årsverk har vi lært hvordan lønninger påvirker bunnlinjen og måtte ta et veiskille der valget var:
1) Ansette markedsførere inhouse, øke prisene til våre klienter betraktelig for å dekke lønn.
Utfordring: Med våre usedvanlige krav til avkastning vil det ikke være mulig å ta så godt betalt som andre byråer. Vi ser at det største problemet til etablerte byråer er at de setter opp systemer som de lar støve, dette er et naturlig resultat av for mangle klienter per ansatt, der det blir umulig å kunne gi deres klienters “bunnlinje fokusert” oppmerksomhet.
Eller 2) Konsultering, problemløsning og tilbakemeldinger i plenum
Vi brenner for å redde alle bedrifter fra overprisede byråer og konsulenter som leverer resultater i form av visninger, klikk og "likes" eller "resultater i fremtiden", og hjelper dem med å implementere og gi dem et overblikk der de ser hele reisen fra “penger brukt på annonsering” og visuelt hvordan hver kampanje påvirker deres bunnlinje.
Den eneste måten vi kom frem til å dele denne kunnskapen var å hjelpe bedrifter i plenum. På denne måten kan vi hjelpe flere bedrifter, for en langt lavere kostnad. Det blir også mer frihet til de som ønsker mer hjelp, og kan gi uttrykk for dette, der de som kanskje klarer seg med mindre kan slippe rimeligere unna.


Hvem er “profitabelt bunnlinje” for?


▶ Du er en bedrift som har prøvd betalt markedsføring med dårlige resultater, du er redd for å bruke for mye penger uten å ha noen eksperter bak ryggen som ukentlig kan bistå med tilbakemeldinger og tips.
▶ Du er en bedrift som har oppsøkende kunder, men føler du står fast og ønsker vekst. Du vet betalt markedsføring er løsningen, men er “lammet” av tekniske utfordringer og usikkerhet.
▶ Du ønsker mer kontroll og oversikt over hvordan alle dine tiltak påvirker din bedrift, ikke minst hvordan du kan forutse fremtidig inntjening, ved å teste nye tjenester.
▶ Du har en ny ansatt og tomme timer i kalenderen, du vet at du må gjøre ting annerledes for å gi den ansatte muligheten til å dekke sin egen lønn.
▶ Du har en bekjent, familiemedlem eller ansatt som skal ta over markedsføring eller øke omsetningen i din bedrift og ser etter best mulig råd og partnerskap for denne personen.


HVA ER INKLUDERT?

 • Live hjelp, hver eneste uke

  Hver uke går vi live for å besvare og løst spørsmål i plenum, kan du ikke delte live? post spørsmål og se opptaket senere. Vi sendingen varer helt til alle spørsmål er adressert.

 • Deling av innsikter

  Vi driver selv lokal bedrift med flere ansatte og ønsker å dele alle våre insikter så andre kan slippe dyrebare lærdommer.

 • Skjema bank

  Vi har laget protokoller og skjemaer i 3 år for alle våre egne utfordringer, last det ned og personliggjør til din bedrift.

 • Videokurs i konstant forbedring

  Vi lager nye videoer for gjentakende spørsmål slik at du kan sette en ansatt på jobben til å bli en dreven markedsfører eller salgs ansvarlig.

 • Er dette for alle bransjer?

  Vi jobber utelukkende med å oppnå en profitabel markedsføring, dette egner seg best for bedrifter som løser et problem for mange. Vi vet at alle bransjer vil få noen verdifulle gullkorn fra vi lærer bort men de vi har skapt best resultater for så langt er tjeneste bransjen.

 • Er det noe garanti?

  Vi tilbyr profitt garanti. dersom du ikke tjener inn portalen ved å ved å implementere våre systemer og tilbakemeldinger jobber vi gratis for deg inntil vi kan dokumentere dette.

Vi jobber kun med en bransje pr område(Er du for sent ute?, ta kontakt for å sitte på venteliste)