Ønsker du et testet og bevist rammeverk fra å gå fra en usikker drift til å påvirke din egen omsetning, bunnlinje og fremtid?

Illustration

Fra kunde til lojal kunde

I dag sliter de fleste bedrifter med å konvertere førstegangs besøkende til å bli en lojal kunde. Det vil si en kunde som benytter deres tjenester hyppig og i lengre tid.
Få vårt optimaliserte rammeverk som kan endre optil 9 av 10 Besøkende til å bli en lojal kunde,

Fra usikkerhet til målbar bunnlinje

De fleste som driver virksomhet i dag driver kun for å dekke utgifter, og lever derfor i en konstant frykt fra å ta nødvendige handlinger for vekst.
Vi vil demonstrere at få tiltak du gjør i dag står for et langt høyere bidrag til bunnlinjen. Du vil få en komplett oversikt over hvordan du kan gjøre bunnlinjen målbar og se hvor tiden din eller tiden til dine ansatte er best brukt.

Illustration

HVA ER INKLUDERT?

  • Live hjelp, hver eneste uke

    Hver uke går vi live for å besvare og løst spørsmål i plenum, kan du ikke delte live? post spørsmål og se opptaket senere. Vi sendingen varer helt til alle spørsmål er adressert.

  • Deling av innsikter

    Vi driver selv lokal bedrift med flere ansatte og ønsker å dele alle våre insikter så andre kan slippe dyrebare lærdommer.

  • Videokurs i konstant forbedring

    Vi lager nye videoer for gjentakende spørsmål slik at du kan sette en ansatt på jobben til å bli en dreven markedsfører eller salgs ansvarlig.